Inauguratie


De inauguratie is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door de Senaat van studievereniging Mesacosa. Dit evenement staat in het teken van het inaugureren en verwelkomen van de nieuwe leden bij studievereniging Mesacosa. Het is het evenement waar onze ouderejaars bij willen zijn en wanneer iedereen zijn nette kleding weer uit de kast haalt. 

In verband met de coronacrisis kan het evenement niet doorgaan zoals normaal. Wij hebben er alles aan gedaan om een zo goed mogelijk alternatief neer te zetten voor jullie, de nieuwe leden. In de persoonlijke uitnodiging die jullie hebben ontvangen valt hier ook al het een en ander over te lezen. 

Onderstaand vinden jullie de beschikbare avonden voor de inauguratie. Door op één van deze evenementen te klikken wordt je doorverwezen naar de pagina van het evenement zelf. Hier kan jij je inschrijven door links in het menu op ´aanmelden´ te klikken.

Is jouw account nog niet geactiveerd zijn? Stuur dan een mail naar senaatmesacosa@gmail.com en de activatiemail zal naar je toegestuurd worden.

De komende weken zullen wij de informatie en maatregelen rondom de coronacrisis nauwlettend in de gaten houden. Wanneer dit invloed heeft op de inauguratie dan zullen jullie dit persoonlijk te horen krijgen.

Hopelijk zien wij jou op de inauguratie!

Inauguratie

Geen aanstaande evenementen

Onze sponsoren